Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

1. Παραλαβή και πληρωμή από το κατάστημα
Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας μέσω τηλεφώνου και να έρθετε από το κατάστημά μας να παραλάβετε το προϊόντα σας. Το κατάστημά μας βρίσκετε στους Αμπελόκηπους-Αθήνα στην οδό Ν.Φλώρου 15, ΤΚ 11524. 

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό 
Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν λογαριασμό από τις παρακάτω συνεργαζόμενες τράπεζες της Motoland

Eurobank 
Τράπεζα Πειραιώς 
Alpha Bank 
Εθνική Τράπεζα 

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε τον αριθμό λογαριασμού της τράπεζας που σας βολεύει. Μετά την κατάθεση χρημάτων στείλτε με ένα email την απόδειξη της κατάθεσή σας στο info@motoland.com.gr. Εναλλακτικά μπορείτε να αποστείλετε την απόδειξη κατάθεσης με fax στο 2106995567. 

Η τραπεζική προμήθεια σε περίπτωση εμβάσματος επιβαρύνει τον πελάτη / αγοραστή 

3. Πιστωτική κάρτα 
Μπορείτε επίσης στο κατάστημά μας να χρησιμοποιήσετε όλες τις δημοφιλείς πιστωτικές κάρτες VISA, MASTERCARD, DINERS, AMERICAN EXPRESS. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να κάνετε σε επιλεγμένα είδη δόσεις. Ακόμα δεχόμαστε και όλες τις χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες. 

4. PayPal 
Η δυνατότητα πληρωμής προιόντων στο κατάστημά μας μέσω PayPal είναι ευφικτή. Μπορείτε λοιπόν να στείλετε την πληρωμή σας στον λογαριασμό μας του PayPal στο email info@motoland.com.gr. Τέλος να σας πληροφορήσουμε ότι η Motoland είναι PayPal Certified 

Σημείωση: η τελική τιμή των προιόντων επιβαρύνεται με 3,4% ,το οποίο είναι τα έξοδα συναλλαγής του PayPal.


Τρόποι Αποστολής

Τα προιόντα παραδίδονται σε εσάς εντός 24 έως 48 ωρών από την στιγμή της παραγγελίας σας ,εάν αυτή έχει δοθεί πρίν τις 14:00 και δεν είναι Παρασκευή. Σε αυτή την περίπτωση η παράδοση θα γίνει την επόμενη εργάσιμη μέρα.
Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Όλες οι τιμές αποστολής περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23%.
Για τους κινητήρες που διαθέτουμε οι αποστολές γίνονται αυθημερόν εντός Αττικής και το κόστος είναι 10 Ευρώ. Για την υπόλοιπη Ελλάδα το κόστος ανέρχεται στα 18 Ευρώ και συνήθως παραλαμβάνετε εντός το πολύ 48 ωρών. Οι αποστολές γίνονται με μεταφορική εταιρία και όχι courier λόγο του όγκου και βάρους του δέματος. Σε περίπτωση που επιθυμήτε η αποστολή να γίνει με διαφορετικό μέσο, τότε θα πρέπει να υπάρχει προηγουμένως συνεννόηση ,έτσι ώστε να σας ενημερώσουμε για το κόστος της αποστολής. Τα υπόλοιπα προιόντα χρεώνονται ανάλογα με τον όγκο τους και το βάρος τους, και θα πρέπει να υπάρχει συνεννόηση για να σας ενημερώσουμε για το ακριβές κόστος αποστολής.

Για αποστολές στην Κύπρο πρέπει να υπάρχει συνενόηση πρίν την αγορά σας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τα έξοδα και τον τρόπο αποστολής. Ενδεικτική χρέωση για μικρά δέματα είναι 35 Ευρώ και για τους κινητήρες 40 Ευρώ. Οι χρεώσεις αυτές είναι για παραλαβή από την Λεμεσσό, ενώ εάν θέλετε να έρθει στο χώρο σας εκτός Λεμεσσού υπάρχει παραπάνω χρέωση για την οποία ενημερώστε από εμάς τηλεφωνικά. Η παράδοση γίνεται εντός 3 με 4 εργάσιμων ημερών. Τέλος να ενημερώσουμε τους πελάτες μας στην Κύπρο ότι οι αγορές γίνονται προς το παρόν μόνο με έκδοση λιανικής απόδειξης και όχι τιμολογίου.

Κανένα προιόν δεν αποστέλλεται εάν προηγουμένως δεν έχει γίνει εξόφληση με έναν από τους παραπάνω τρόπους που αναφέρονται στην παράγραφο "Τρόποι Πληρωμής".


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
Tηλ.: 210 6995567
email: info@motoland.com.gr