Κινητήρες

Η Motoland πιστή στον πελάτη διαθέτει όλη την σειρά κινητήρων Lifan ετοιμοπαράδοτη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με εμάς για να μάθετε τις προνομοιακές τιμές αλλά και τις ευκολίες πληρωμής που σας προσφέρουμε με όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, Diners και American Express.
Η σειρά κινητήρων της Lifan έδωσε οριστική λύση στο πρόβλημα της ασύμφορης επισκευής του κινητήρας σας.

Ενδεικτικά είναι συμβατοί με τα παρακάτω μοντέλα:
Honda GLX - ASTREA - SUPRA, Kymco Activ - Jetix ,TCB Wind 125, SkyJet Ramzey ,Daytona Nova R - Sprinter 125 ,Dayang 125 - DY ,Daelim Citiace 110 ,Lifan Smart 125.- LF 50 - LF 100A.

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει την σωστή τοποθέτηση των παρακάτω κινητήρων στο όχημά σας
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κινητήρας Lifan 110cc με μίζα

Ο πιο διαδεδομένος κινητήρας της Lifan που έδωσε λύση σε πολλά παπιά της αγοράς με αξιοπιστία. Ταιριάζει σε: Honda GLX - ASTREA - SUPRA και σε όλα τα κινέζικα.


Τιμή με ΦΠΑ: 260 230Κινητήρας Lifan 110cc χωρίς μίζα

Ο κινητήρας αυτός έδωσε οικονομική λύση σε όλα τα GLX - C50 της αγοράς λόγω του ότι δεν υπάρχει μίζα. Εφαρμόζεται σε όλα τα τύπου Honda κινέζικα της αγοράς.

Τιμή με ΦΠΑ: 240 210Κινητήρας Lifan 125cc με μίζα CDi

Ο συγκεκριμένος κινητήρας με την μεγάλη CDi κεφαλή και την ροπή του θα κινήσει οποιοδήποτε παπί με μεγάλη ευκολία ακόμα και με δεύτερο άτομο σε δύσκολες συνθήκες.

Τιμή με ΦΠΑ: 300 255 Κινητήρας Lifan 125cc με μίζα CDi Black Edition

Το διαμάντι της Lifan στα 125cc. Ένας 125cc CDi κινητήρας ,με μεγάλες βαλβίδες ,υποδειγματικό σασμάν ,διπλοκάμπανος και με άριστη ροπή θα ικανοποιήσει κάθε απαιτητικό χρήστη ,που θέλει το κάτι παραπάνω. Τέλος το μάυρο του χρώμα δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο...

Τιμή με ΦΠΑ: 330 300
Κινητήρας Lifan 150cc Racing με συμπλέκτη

Ο κινητήρας αυτός απευθύνεται σε πίο απαιτητικούς χρήστες. Πάντα με CDi κεφαλή αλλά και  προσθήκη άλλης καμπάνας ,συμπλέκτη ,σε συνδιασμό με σασμάν τύπου μοτοσυκλέτας και Racing ηλεκτρονικής πηνιόπλακας(ρυθμιζόμενης) ,θα απογειώσει το όχημά σας.

Τιμή με ΦΠΑ: 415 375Κινητήρας Lifan 160cc Racing με συμπλέκτη

Οι ακόμα πιο απαιτητικοί χρήστες θα επιλέξουν αυτον τον κινητήρα. Με ακόμα πιο μεγάλο θάλαμο καύσης και έμβολο στα 60mm ,πάντα με συμπλέκτη για γρήγορες εκκινήσεις, δύσκολα θα σας αντισταθεί κάτι παρόμοιο...

Τιμή με ΦΠΑ: 495 450Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
Tηλ.: 210 6995567
email: info@motoland.com.gr